Euc. Gev. Gezichtshuid - DermatoClean 3 in 1 Mic. Water met Hyal.

Deze 3 in 1 reiniging is een praktische gezichtsreiniger, oogreinigingslotion en gezichtstonic in één product, te gebruiken zonder water, en is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid.

Inhoud:
200 ml
Artikelnummer:
285
Aanvullende productinformatie

Deze 3 in 1 micellaire reiniging verwijdert waterproof oog- en gezichtsmake-up, laat de huid beter ademen en is snel en gemakkelijk te gebruiken. De lotion bevat een zeer effectief maar toch mild reinigingscomplex, natuuridentieke, hydraterende bestanddelen en Hyaluronzuur met een groot vochtvasthoudend vermogen.

Wat betekent micellair?
Micellen zijn microscopische, bolvormige samenstellingen van oppervlakte-actieve moleculen. Elk oppervlakte-actieve molecuul heeft een hydrofiele (aangetrokken tot water) kop die wordt aangetrokken tot watermoleculen en een hydrofobische (waterafstotende) achterkant die water afstoot en zich tegelijkertijd bindt aan de olie en het vet dat in vuil zit. Dankzij deze tegengestelde krachten komt het vuil los en blijft het achter in het water. Het water wordt weggehaald met een watje. Micellaire reinigingsmiddelen worden gebruikt zonder water en zijn bijzonder geschikt voor de gevoelige huid.

Zonder parfum, alcohol, kleurstoffen en parabenen.

Ingredients

Aqua, Poloxamer 124, Glyceryl Glucoside, Glycerin, Sodium Hyaluronate, Decyl Glucoside, Arginine HCL, Sodium Cocoamphoacetate, Trisodium EDTA, Sodium Chloride, 1-2-Hexanediol, Phenoxyethanol