Desderman Pure handdesinfectans 500 ml

Alcoholisch inwrijfpreparaat met huidverzorgende bestanddelen voor het hygiënisch en chirurgisch desinfecteren van de handen.

Inhoud:
500 ml
Artikelnummer:
151
Aanvullende productinformatie

Snelwerkend inwrijfpreparaat op basis van ethanol, aantoonbaar effectief tegen een breed spectrum van bacteriën, schimmels, gisten en virussen. Bevat het hoogste percentage terugvettende en hydraterende stoffen waaronder ook bij frequent gebruik de huid soepel en intact blijft. Zonder geur- en kleurstoffen.
In Nederland geregistreerd als biocide met toelatingsnummer 14436 N.

Gebruiksaanwijzing

Hygiënische handdesinfectie: Zichtbaar verontreinigde handen schoonmaken voorafgaand aan de behandeling. Breng 3 ml Desderman aan op de schone en droge handen d.m.v. handpompje of dispenser. Vervolgens intensief uitwrijven over beide handen waarbij ook de vingertoppen, duimen, nagels en plooien tussen de vingers goed bevochtigd dienen te worden. Zorg dat de handen gedurende de gehele inwerktijd van 30 seconden vochtig blijven. Daarna handen goed laten drogen, niet afspoelen.

Minimale inwerktijd: 30 seconden. Dosering: minimaal 3 ml middel voor beide handen samen. Bij gebruik van dispensers: instellen op 3 ml per slag, 1 slag voor 3 ml.

Ingredients

Ethanol, 2-bifenylol, polyvidone 30, isopropyl myristat, 2-ethylhexanaat, sorbital oplossing 70%, 2-propanol, water.