Medische cosmetica van Impex Dermatologie

Impex Dermatologie is een medisch cosmetische groothandel. Wij importeren, ontwikkelen, produceren en distribueren medische cosmetica, farmaceutica en medische apparatuur. Onze afnemers zijn huidtherapeuten, dermatologen en andere professionals.

Producten voor een beschadigde, zieke en of ouder wordende huid

Nagenoeg ieder cosmeticum is bestemd voor de gezonde huid. Impex Dermatologie heeft zich juist gespecialiseerd in medische cosmetica. Onze producten worden speciaal ontwikkeld, geproduceerd en gedistribueerd voor mensen met een beschadigde, zieke en/of ouder wordende huid.

Totaalaanbod in de webshop

In onze webshop vindt u een totaalaanbod in medische cosmetica en aanverwante artikelen van ons eigen merk Meditopics. Ook verkopen wij producten van Eucerin, La Roche-Posay, Dermolin, Synchroline en andere merken. Wilt u meer informatie of advies over het gebruik van onze producten? Kijk op onze productpagina of neem contact met ons op.

Over Impex Dermatologie

Oplossingen voor huidproblemen

Onze drive om mensen met (ernstige) huidproblemen verder te helpen is de reden dat Impex Dermatologie in 1977 is gestart. Het aanbod in goede kwaliteitsproducten voor huidproblemen was destijds niet toereikend. De camouflageproducten van de Duitse producent van DermaColor boden de gewenste kwaliteit wel. Oprichtster Ted Knispel - Couperus begon met het importeren van dit merk op de Nederlandse markt op aanvraag van de toenmalige opleiding Huidtherapie.

Samenwerking opleiding Huidtherapie

Deze vraag resulteerde in een intensieve samenwerking met de (tegenwoordige) HBO Opleiding Huidtherapie aan de Hogeschool van Utrecht. Mede daardoor hebben de huidige eigenaren Vincent Knispel en Jantine Riemersma met Impex Dermatologie een gevestigde naam opgebouwd binnen de branche van huidspecialisten. 

Meditopics

Impex Dermatologie ontwikkelt zich samen met de Opleiding voor Huidtherapie en ons assortiment wordt gestaag uitgebreid. Begin 2005 komt daar ons eigen merk Meditopics bij. Een hypo-allergene productlijn die qua prijs, exclusiviteit en presentatie voldoet aan de strenge kwaliteitsnormen binnen de branche. Met name de Huidreiniger pH3,5 op basis van melkzuur voldoet aan een grote vraag en is nog steeds het meest verkochte Meditopics product. Impex Dermatologie streeft ernaar de groothandel te zijn voor de huidtherapie. Daarom bieden we in onze webshop een totaalaanbod in medische cosmetica en aanverwante artikelen.

Elektrisch ontharen

Onze drive om te blijven innoveren gaat verder dan het ontwikkelen en verkopen van medische cosmetica. Impex Dermatologie brengt in 2005 gepersonaliseerde koud/warm kompressen op de markt. Revolutionair is het eerste Meditopics Elektrische ontharingsapparaat. Geïntroduceerd in 2010 na jaren van intensief onderzoek samen met huidtherapeuten. De introductie zorgde ervoor dat wij inmiddels marktleider zijn binnen de branche van traditionele ontharingsapparatuur. Die koppositie is verder verstevigd met de lancering van het Microdermabrasie apparaat in 2014.

Tevreden klanten

Dankzij onze drijfveer om mensen met huidproblemen te helpen is Impex Dermatologie in vier decennia uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf dat hoogwaardige medische cosmetische producten levert aan zeer veel tevreden klanten.

Vragen of advies nodig?

Wij leveren aan huidtherapeuten en andere professionals binnen de branche. Heeft u een vraag of wilt u advies over één van onze producten? Neem hier contact met ons op.