Wij staan altijd klaar om uw vragen per telefoon of per e-mail te beantwoorden.
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 9.00 - 12.30 uur en van 13.30 - 17.00 uur.

Bestellen en verzenden

Bestel- en verzendwijze

U kunt telefonsich bestellen, via onze webshop of via de mail, hiervan krijgt u een orderbevestiging via de mail. Wij verzenden uw bestelling z.s.m. met DHL, ook hiervan krijgt u een verzendbevestiging via de mail. Dit is een verzendbevestiging met een Track & Trace barcode/nummer en een link, hiermee kunt u uw zending online volgen. Als ontvanger heeft u alleen maar die barcode nodig en uw eigen postcode om de status van uw pakket te weten te komen.

Betalingswijze

Via de webshop kunt u altijd zelf kiezen of u op rekening wilt betalen of per iDEAL, Mastercard of Visa. Als Internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. Een factuur of pakbon wordt altijd bijgesloten in het pakket.

Bevestigingsmail

Als u niet binnen enkele seconden na de bestelling via de webshop een bevestiging hebt ontvangen, dan kan er het volgende fout zijn gegaan:
- uw provider ziet onze automatische mailtjes mogelijk als spam en heeft deze verwijderd/verplaatst naar de spambox,
- u heeft bij de bestelgegevens een typefout gemaakt in uw e-mailadres.
Mocht u geen bevestiging hebben ontvangen neem dan contact met ons op.

Levertijden

Bestelt u producten op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag vóór 15.00 uur, dan worden ze nog dezelfde dag verstuurd. DHL levert het pakket in de meeste gevallen de volgende dag bij u af. Bestellingen die op donderdag ná 15.00 uur, vrijdag, zaterdag en zondag gedaan zijn, worden de maandag erna verzonden.

Verzendkosten

Voor bestellingen onder de € 250,- (excl. BTW) rekenen wij € 7,95 verzendkosten. Boven dit bedrag is de verzending franco.
Wij hanteren geen minimum orderbedrag, u mag ook 1 product bestellen. Past het in een envelop, dan betaalt u € 2,95 aan verzendkosten.

Overige service

Eucerin, La Roche-Posay en Louis Widmer producten

Alléén huidtherapeuten en dermatologen kunnen producten van Eucerin, La Roche-Posay en Louis Widmer kopen, andere doelgroepen kunnen dat niet. Dit is bepaald door Beiersdorf, producent van Eucerin, L'Oréal, producent van La Roche-Posay, en Louis Widmer.

Groothandel

Als groothandel verzenden wij onze producten alleen aan branche gerelateerde professionals met een Kamer van Koophandel nummer, dus niet aan particulieren. Dit houdt in dat wanneer u een account voor onze webshop aanmaakt, wij eerst na willen gaan of de gegevens in uw opgave kloppen voor we uw account autoriseren. Pas daarna kunt u inloggen in onze webshop, alle prijzen zien en producten bestellen.

Klacht melden 

Wij doen uiteraard ons uiterste best om u snel en goed van dienst te kunnen zijn. Heeft u toch een klacht, dan dient u dit zo snel mogelijk aan ons te melden. U kunt ons meteen bellen of een e-mail sturen via het contactformulier. Omschrijf de klacht nauwkeurig en vermeld eventueel het ordernummer, klantnummer en de aankoopdatum, en u krijgt z.s.m. antwoord over de afhandeling van uw klacht.

Meditopics aanbieding

Voor alle producten van Meditopics geldt: 11 + 1 gratis, d.w.z. bij aankoop van 11 Meditopics-producten van één en het zelfde product krijgt u 1 van dat zelfde Meditopics-product gratis.

Meditopics exclusief

Binnen de huidtherapie bestond de behoefte aan een productserie die wat betreft werkzaamheid, prijs, exclusiviteit en presentatie voldoet aan de door de huidtherapie gestelde eisen. Na intensieve samenwerking tussen huidtherapeuten, cosmetologen en dermatologen heeft dit geresulteerd in de ontwikkeling van de Meditopics productserie. De serie is speciaal gemaakt voor de problematische huid (acné, overgevoelig, droog, ouder wordend), is hypo-allergeen en bevat indien mogelijk geen kleur- en geurstoffen. De Meditopics-producten zijn exclusief voorbehouden aan huidtherapeuten, dermatologen en schoonheidsspecialisten. U zult ze niet aantreffen op andere commerciële verkooppunten, hetgeen zeer belangrijk is voor de samenwerking tussen alle disciplines.

Nieuwsbrief

Wij mailen 5 à 6 maal per jaar een nieuwsbrief om u op de hoogte te houden van ons assortiment en de nieuwste producten. Wilt u zich aanmelden voor onze nieuwsbrief? Zie rechts onderaan iedere pagina de inschrijfmogelijkheid. U kunt zich altijd afmelden voor de nieuwsbrief d.m.v. de link onderaan elke nieuwsbrief.

Online bestellen 

Via de webshop bestellen heeft vele voordelen ten opzichte van bellen of mailen. Het is snel, duidelijk, gemakkelijk, veilig, u kunt meteen betalen als u dat wilt en het kan 24 uur per dag, 7 dagen in de week! De webshop toont alle producten aan de hand van een foto met een zo volledig mogelijke beschrijving en veelal ook nog met een gebruiksaanwijzing en ingrediëntenlijst erbij.

Openingstijden

Van maandag t/m donderdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 9.00 - 12.30 uu en van 13.30 - 17.00 uur. Gedurende deze kantooruren zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor al uw vragen.

Retourneren & Ruilen

Bel of mail ons vóór u iets wilt ruilen of retour wilt zenden. In overleg met u beslissen we of u het product zelf retour gaat zenden naar Impex Dermatologie of dat wij opdracht geven aan DHL om het retour te halen, zodat wij de verzendkosten voor onze rekening nemen. DHL komt dan op de met u afgesproken dag langs. U kunt het product in een gesloten doos mét vulling doen, zodat het product niet beschadigt tijdens het retour zenden. Wij mailen u een adressticker die u op de doos mag plakken. Let op: alléén wanneer het product onbeschadigd is geretourneerd, kunnen wij u een creditnota sturen. Als groothandel kunnen wij restockingskosten in mindering brengen.