Gigasept Instru AF reiniging en desinfectie

Concentraat voor gecombineerde reiniging én desinfectie van medische instrumenten voor gebruik in ultrasone apparatuur. De aangelengde oplossing blijft 7 dagen werkzaam.

Inhoud:
2 liter
Artikelnummer:
138
Aanvullende productinformatie

Voor manueel desinfecterend voorreinigen en manueel desinfecteren van thermostabiele en thermolabiele instrumenten van alle typen.

Náreinigen met desinfectie middel in aparte bak is niet meer nodig. Gigasept is een aldehydevrij, gecombineerd preparaat met uitstekende reinigingsprestaties, vooral in het ultrasone bad, tegen bacteriën en schimmels. Gigasept zorgt voor een kortere inwerktijd bij ultrasone behandeling, herstelt de glans op de instrumenten en heeft een aangename frisse geur.

* Geschikt voor materialen als metalen, rubber, glas, porselein en kunststoffen (ook voor polycarbonaat).

* Gigasept voldoet aan de nieuwe DGHM-richtlijnen en Euronormen. Voorzien van CE-keurmerk, voldoet dus aan het Besluit Medische Hulpmiddelen voor Desinfectie Medische Hulpmiddelen.

Gebruiksaanwijzing

Concentraat met koud water verdunnen, voor 1 liter aangelengde vloeistof bijvoorbeeld 970 ml koud water en 30 ml concentraat (of meer of minder, zie fles voor Concentratie en Inwerktijd), instrumenten in oplossing leggen, na inwerktijd grondig afspoelen met stromend water. Hierna in een aparte bak met desinfecterend middel (bijv. alcohol) leggen is niet meer nodig.

* De aangelengde oplossing blijft 7 dagen werkzaam. Het is raadzaam sterk vervuilde oplossingen vroeger te vervangen.

* De gebruikte aangelengde oplossing kunt u door de gootsteen gooien, het is biologisch afbreekbaar. Doe dit niet met het concentraat !!!

Ingredients

Cocospropylendiamineguanidinediacetaat, fenoxypropanol, benzalkoniumchloride, niet-ionischeoppervlakteactieve stoffen, oplosmiddelen, pH-regulatoren, anti-corrosiemiddelen, kleur- en geurstoffen.