Thiospot Skin Roller

Oplichtende lotion voor het verminderen van de zichtbaaarheid van kleinere intensief donker gekleurde huidvlekken.

Inhoud:
5 ml
Artikelnummer:
819
Aanvullende productinformatie

Geconcentreerde alcohol bevattende lotion die snel en uitermate doeltreffend de intensiteit van de kleinere intens donkere vlekken op de epidermis terugbrengt. Voordat resultaat zichtbaar is, moet consequent 6 tot 9 weken Thiospot worden gebruikt.

Thiospot Skin Roller is vrij van Hydrochinon met het oog op mogelijk kankerverwekkende werking en bevat geen parabenen.

Melanine wordt gevormd door speciale pigmentcellen, melanocyten die een natuurlijke bescherming bieden tegen schadelijke invloeden van zonlicht (UV). De melanine wordt overgebracht naar de buitenste lagen van de epidermis, waar deze voor een mooie bruine kleur zorgt. Nomaliter wordt de melanine weer afgebroken en verwijderd via normale afschilfering van de huid. Soms onstaan er echter plaatselijke ophopingen van melanine. Een aantal oorzaken hiervan zijn hormonaal (pilgebruik, overgang, zwangerschapsmasker), gebonden aan leeftijd (ouderdomsvlekken) of genetisch bepaald (sproeten of moedervlekken). Soms blijven pigment vlekken over na bijvoorbeeld een ontsteking.

Gebruiksaanwijzing

De Skin Roller 1 of 2 maal per dag aanbrengen op kleine maar intens gekleurde huidvlekken door de applicatiebal met een lichte druk over de huid te laten rollen. De Skin Roller kan in combinatie met Thiospot Intensive Cream gebruikt worden, wanneer het gaat om meerdere verspreide vlekken. Het advies is de crème op de gehele huidoppervlakte aan te brengen en vervolgens de Skin Roller op de dieper gekleurde vlekken.

Voordat resultaat zichtbaar is, moet consequent 6 tot 9 weken Thiospot worden gebruikt.

Ingredients

Isohexadecane, alcohol denat, ethyl linoleate, phenylethyl resorcinol, februlic acid, ppg-15-srearyl ether, silica.